Home » Fytotherapie » LunaNova Thee

LunaNova Thee

Met LunaNova Thee wil ik graag een aantal door mijzelf samengestelde theeën op de markt brengen. De thee zal in de massagepraktijk worden geschonken als u een kopje thee wilt drinken. Daarnaast zal deze te koop worden aangeboden in de praktijk en bij KWEEK Concept Store (vanaf juni).

 

De thee die zal worden aangeboden is momenteel nog in ontwikkeling. Er zijn al wel een aantal soorten "af", dit zijn:

Red Ginger (Rooibos met Gember en Citroen)

Green Kickstart (Groene Sencha met Pepermunt, Rozemarijn en Sinaasappel)

Chai (een verwarmend mengel van onder andere Anijs, Venkel, Kruidnagel)


Theeproeverij

16 mei aanstaande (vanaf 20:15 uur) is er nog een theeproeverij waarbij de nieuwe theesoorten zullen worden geproefd en van commentaar worden voorzien zodat ze eventueel nog verder kunnen worden ontwikkeld of zo kunnen worden geproduceerd.

 

Custom Tea
Naast de diverse samengestelde theesoorten, kan er ook speciaal voor u een thee worden "ontworpen" dit kan bijvoorbeeld zijn omdat u van een bepaalde smaak houdt of omdat u klachten heeft en door middel van thee uw herstel wilt ondersteunen. Uw wensen en aanvullende informatie kunt u aangeven in een e-mailbericht, naar aanleiding van dit bericht zal ik contact met u opnemen om verder af te stemmen, daarna kan ik aan de slag. Uw e-mailbericht kan worden verzonden aan info@lunanovamassage.nl