Mineralen en gesteenten

Knuffelstenen en Engelen

Mineralen en gesteenten

Een van mijn passies zijn mineralen en gesteenten, zo mooi om naar te kijken en mee te mediteren. 

In mijn praktijkruimte zijn momenteel knuffelstenen (gladde stenen), ruwe stenen (Bergkristal, Amethist en Celestien), hartjes, engelen, hangers en pendels te koop.

Knuffelstenen

Knuffelstenen zijn er in diverse mineralen en gesteenten, ze liggen niet allemaal in de winkel, maar degenen die er altijd wel bij zitten zijn Bergkristal, Rozenkwarts, Boomagaat, Jaspis, Amethist en Heliotroop.

Deze stenen zijn om bij je te dragen gedurende de dag (bijvoorbeeld in je broekzak) en zijn fijn als je een moeilijk gesprek hebt of als je je even niet zo stabiel voelt. Of je hebt even wat extra daadkracht nodig.

 

De werkingen van de stenen zijn divers, ik zal er een paar uitlichten:

 

Bergkristal: Goed voor healing- en energiewerk, reguleert energie en versterkt de werking van andere stenen. Reinigt Chakra's en brengt ze in balans. Bevordert concentratie en helder denken.

Boomagaat: Deze steen zorgt dat je goed kunt aarden en werkt kalmerend. Ook brengt hij doorzettingsvermogen, kracht en zelfvertrouwen. 

Heliotroop: (ook wel bloedsteen door de rode puntjes) deze steen is ook aardend en kan je bijstaan bij irritatie en als het nodig is meer geduld op te brengen. 

 

Wat doe je met een Pendel

Met een pendel kun je voor jezelf vragen beantwoorden. Als je een pendel koopt, draag je die een dag bij je (liefst op de huid). Daarna kun je ermee gaan werken. Je kunt de pendel vragen stellen, deze geeft dan antwoorden door bijvoorbeeld een heen en weer te gaan bewegen, of rondjes te draaien (zonder dat je dat zelf doet met je handen natuurlijk). 

Eerst zorg je ervoor dat je weet hoe jouw pendel antwoorden geeft, dit kun je doen door vragen te stellen waar je het antwoord al op weet, bijvoorbeeld "Is...mijn naam?. Je weet dan voor jezelf of het ja of nee was en dus ook wat ja of nee is voor de pendel.

Nu kun je de pendel vragen voorleggen. Ik zou niet mijn hele leven laten bepalen door de pendel, maar soms is het wel fijn om eens vragen voor te leggen.

 

Gouden driehoek

De Gouden driehoek bestaat uit Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts, samen zijn deze 3 enorm sterk en zorgen samen voor een optimale energiestroom. De Engelen worden als set verkocht met nog een stukje hematiet voor de reiniging. Je ziet de Engelen ook hierboven op de foto.

Superleuk als cadeautje voor jezelf of voor iemand anders.