Home » Lichaamswerk » Energetische/therapeutische massages

Energetische/therapeutische massages

Volop in ontwikkeling ben ik begonnen aan een mooie reis binnen de energetische/therapeutische massages. Meer en meer zal mijn pad zich laten zien en mag ik ontdekken wat goed voelt voor mij.

De komende jaren zullen er steeds meer energetische en therapeutische behandelingen worden toegevoegd die ik kan inzetten ten behoeve van jullie welzijn. Onderweg mag ik zelf ook het een en ander ontdekken en helen, mooi toch!

Momenteel kan ik jullie alvast ondersteuning in een stuk leven met aandacht d.m.v. de combinatie van lichaamswerk (ter ontspanning) en om de ontspanning vast te houden kunnen we samen gaan bekijken welke mindfulness oefeningen bij jou en jouw situatie passen.
Samen kunnen we gaan kijken hoe je mindfulness in jouw dagelijks leven kunt integreren, want uiteindelijk moet je het wel allemaal zelf doen.

De energetische/therapeutische behandelingen worden ondersteund door een intakegesprek waarbij wordt gekeken wat er bij jou speelt op het moment en gaan we samen voelen wat er op dat moment aandacht nodig heeft bij jou. Dit alles wordt gedaan vanuit een holistische visie. De mens is meer dan alleen het fysieke lichaam, je mentale en emotionele gesteldheid spelen ook mee. Vaak worden fysieke klachten gevoeld doordat er in het gehele wezen van de persoon iets niet helemaal in balans is.
Samen gaan wij dan kijken of we erachter komen welk stukje van jouw zijn extra aandacht nodig heeft op dat moment en wat er nodig is om weer in balans te komen.

Door middel van dit gesprek kan er wellicht een thema worden ontdekt waaraan jij graag zou willen werken, samen kunnen we dan afstemmen welke behandeling er dan het beste kan worden ingezet.

De energetische/therapeutische massages die ik momenteel geef zijn:

- Energetische Symboolmassage (ca. 60 min.)

- Voetmassage en de Chakra's (ca, 60 min.)p

- Handmassage en reflexzones (ca. 45 min)

- Voetreflexmassage (ca. 90 min. incl. voorbespreking)

- Haptische Bekkenmassage (ca. 90 min.)

- 4 Elementen massage (60/90 min)                                   

- Massage bij Fibromyalgie (60 min.)                                 

- HSP & Chakra's (60/90 min.)

- Holistic Pulsing (60 min.)

- Tantric De-Armouring (60 min.)

Ook bestaat de mogelijkheid een op jou afgestemde, intuïtieve energetische massage te ontvangen waarbij wordt gewerkt met een thema en een intentie.

Voor een meerprijs van € 10,- neem ik je voorafgaand aan de behandeling mee op een reis door je lichaam (d.m.v. geleide meditatie of een bodyscan) zodat je helemaal geland in je lichaam de behandeling mag ervaren.

Mocht je nog vragen hebben over de behandelingen, neem dan gerust contact op en stel je vragen.

Na de zomer ga ik weer verder met studeren en zullen er steeds meer therapeutische massages bijkomen. In het najaar volgt nog Holistic Pulsing en Massage van de 7 Chakra's.