Home » Lichaamswerk » Energetische/therapeutische massages

Energetische/therapeutische massages

Volop in ontwikkeling ben ik begonnen aan een mooie reis binnen de energetische/therapeutische massages. Meer en meer zal mijn pad zich laten zien en mag ik ontdekken wat goed voelt voor mij.

De komende jaren zullen er steeds meer energetische en therapeutische behandelingen worden toegevoegd die ik kan inzetten ten behoeve van jullie welzijn. Onderweg mag ik zelf ook het een en ander ontdekken en helen, mooi toch!

Momenteel kan ik jullie alvast ondersteuning in een stuk leven met aandacht d.m.v. de combinatie van lichaamswerk (ter ontspanning) en om de ontspanning vast te houden kunnen we samen gaan bekijken welke mindfulness oefeningen bij jou en jouw situatie passen.
Samen kunnen we gaan kijken hoe je mindfulness in jouw dagelijks leven kunt integreren, want uiteindelijk moet je het wel allemaal zelf doen.

Ook ben ik druk met het onder de knie krijgen/houden van nieuw geleerde massages (waar ik natuurlijk mijn eigen draai aan geef.

De massages die ik momenteel voor een leuke try-out prijs geef zijn:

- Energetische Symboolmassage (ca. 60 min. € 27,50);

- Voetmassage en de Chakra's (ca, 60 min. € 27,50);

- Handmassage en reflexzones (ca. 45 min, € 25,-);

- Voetreflexmassage (ca. 90 min. incl voorbespreking € 35,-);

 

Dit zijn tijdelijke prijzen, na de try-out periode zal deze prijs omhoog gaan.

 

De komende tijd ben ik druk bezig met studeren en leren en zullen er steeds meer therapeutische massages bijkomen. In de nabije toekomst volgt er bijvoorbeeld nog; HSP & de Chakra's, Haptische Bekkenmassage en Massage bij Fibromyalgie. In het najaar volgt dan nog Holistic Pulsing en Massage van de 7 Chakra's.