Wellness- en sportmassage

In 2018 ben ik begonnen op mijn reis in massageland met een jaaropleiding Wellnessmassage. Het was een mooi jaar, waarin ik veel heb mogen leren en heb mogen proeven aan een aantal facetten van het massagevak.
In 2019 begon ik mijn praktijk, deze was toen puur gericht op Wellnessmassage (ontspanning), later werd dat uitgebreid met sportmassage en -verzorging. Al snel bleek dat er een andere vorm van massage was die beter bij mij past en waarin ik mezelf helemaal mag vinden en zijn. Daarom ben ik mij gaan verdiepen in de Hawaiian Healing Arts en ben ik vanaf 2020 aan het studeren voor Energetisch Massagetherapeut.
Natuurlijk kunt u bij mij terecht voor een fijne ontspanningsmassage, een stevige Lua Lomi massage of een degelijke klassieke massage.  

Mijn behandelingen onderscheiden zich door persoonlijke aandacht, afstemming op jouw wensen en de eigenheid die ik in de massages breng door de opgedane kennis aan te spreken in een massage die bij jou past. Bij mij is geen enkele massage precies hetzelfde.