Korte massages

In mijn praktijk bied ik een aantal kortere massages aan, deze kunnen op zichzelf staan of worden gecombineerd met andere behandelingen zodat een Massage op maat ontstaat. Ook kunnen deze massages los worden geboekt, deze duren dan gemiddeld 20 minuten, het gaat dan om:

 

Indian Head massage:
Een hoofdmassage (met of zonder olie) waarbij het bovenste deel van de rug, de schouders en het hoofd (achterkant) worden gemasseerd. Het voordeel van deze massage is dat deze overal uitgevoerd kan worden en dat de kleding eventueel aan kan blijven. 
Deze massage kan daardoor ook goed worden ingezet in instellingen waar bewoners net even wat extra aandacht wensen of op evenementen (neem wel een haarborstel mee).

 

Voet- en onderbeenmassage:
Een erg fijne, relaxerende massage van de voet en het onderbeen, alle delen van de voet, de enkel en het onderbeen worden meegenomen. Even wat extra aandacht voor het ondergeschoven kindje van het lichaam. Helemaal geen overbodige luxe. En hierbij geldt ook, de (meeste) kleding kan aanblijven.

 

Handmassage:

Een fijne massage van de hand, deze massage wordt vaak als extra ingezet, maar bij bepaalde doelgroepen (dementerende ouderen, kinderen die wat extra aandacht kunnen gebruiken) is deze massage ook erg fijn in te zetten. Deze massage is laagdrempelig doordat de kleding aan kan blijven en de massage ook niet te lang duurt. Aanraking is levensbehoefte nummer 1 en door een handmassage wordt hierin ook voorzien.

 

Deze korte massages boekt u al vanaf € 20,-, zie ook de combideals in de boekingstool.