Home » Wie ik ben

Wie ben ik?

Hallo! Ik ben Joyce, samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Bergen op Zoom. Voordat ik mij in Bergen op Zoom vestigde woonde ik in ‘s-Hertogenbosch en heb ik de opleiding Westerse Fytotherapie gevolgd en afgerond bij Herba Sanitas in Heeswijk Dinther (2010).

Kruiden en hun werking zijn mijn passie, ik vind het geweldig om zelf mijn middeltjes te fabriceren (oliemaceraten, zalven en crèmes, tincturen, zeep, gezichtsmaskers, werken met hydrolaten en etherische olie etc.). 

 

Het is prachtig om mensen te helpen door ondersteuning te bieden met (complementaire) toepassing van fytotherapeutische middelen. Zeker bij een complexe casus zijn reguliere geneesmiddelen vaak niet te omzeilen, door goed te kijken naar de werking van de reguliere middelen en de interacties van kruidenpreparaten met deze middelen kan er heel mooi worden samengewerkt met de reguliere geneeskunde. Daar kan ik ook een rol in spelen. 

 

Indien u dit wenst kan ik u helpen met een fytotherapeutisch behandelplan. U heeft dan wel eerst een diagnose nodig van een arts, daarna kan ik voor u na een grondige anamnese en in overleg met u een uitgebreid behandelplan opstellen.

Dit kan naast fytotherapie ook voedings- en lifestyleadvies omvatten. Het gaat immers om de oorzaak van de klachten en niet alleen om de klacht zelf.

 

Ook vind ik het erg leuk mijn kennis te delen, dit door middel van workshops. Momenteel zijn deze nog niet beschikbaar, maar als er iets is wat je graag zou willen leren, kan ik altijd in overleg bekijken of er een workshop samen te stellen is. 

 

Een van mijn andere passies is masseren, momenteel volg ik een opleiding Wellnessmassage bij IVS Opleidingen in Dordrecht. Hier leer ik allerlei fijne massagetechnieken waarmee ik hopelijk veel mensen mee kan helpen ontspannen. Na deze opleiding blijf ik bijscholen en zullen en steeds nieuwe specialisaties bij komen.

 

Graag help ik mensen te ontspannen door middel van een fijne massage, waarbij ik diverse technieken kan aanbieden. Bijvoorbeeld klassieke massage, Lomi Lomi en Hotstone massage.