Acties

Op deze pagina zal ik leuke (tijdelijke) acties bekendmaken waarbij je kans kan maken op een gratis massage of leuke kortingen.

2024 - In 2024 bestaat LunaNova 5 jaar, tijd voor elke maand leuke weggeefacties. Kijk op de Facebookpagina voor meer informatie en winkansen.

 

ZOMERACTIE: Juni/Juli 2023 -> in deze maanden kun jij mijn eigen favoriete behandeling (Lomi Lomi, Hawaiiaans lichaamswerk) ondergaan voor het tarief van een Welkomstbehandeling! En dat scheelt aanzienlijk 😁

Dus...grijp die kans!

 

Donderdag 3 november 2022 zal ik in de praktijkruimte aan Noordzijde Haven 48 een hele dag inplannen voor kennismaking met Lomi Lomi (Hawaiian Healing Touch). Je kunt zo op een leuke, laagdrempelige manier kans maken om kennis te maken met deze mooie manier van werken. Mijn hart ligt bij Lomi Lomi en bij andere vormen van Hawaiian Healing Arts en op deze dag kun je je inschrijven voor een sessie van 20 minuten waarmee je kennis kunt maken met deze manier van aanraken en met mij. Voor niks! 

Er zijn nog plekjes, dus ik zou zeggen, doen! Het beste is om een berichtje te sturen via WhatsApp, dan kan ik reageren wanneer ik beschikbaar ben. 

 

Binnenkort zal ik ook een dag inplannen waarbij ik gratis stoelmassages zal doen, zodat je hier kennis mee kunt maken en wellicht binnen het bedrijf waar je werkt een goed woordje voor me kunt doen.

 

Ook heb ik nog een aanbieding voor alle mensen die langer dan een jaar geleden zijn geweest, jullie mogen nog eens gebruik maken van de Welkomstbehandeling voor €45,-...waarom? Gewoon...omdat ik jullie wil laten zien, voelen en ervaren wat ik heb geleerd de afgelopen jaren.