Wild Woman

Met de bijeenkomsten van De Rauwe Vrouwe wil ik graag bereiken dat we als vrouw/mens weer dichterbij onze vrouwelijke energie komen. Contact maken met de oervrouw in ons en dit helemaal gaan voelen en belichamen. Dat is waar ik je bij wil helpen tijdens deze bijeenkomsten. 

Dit kan 1-op-1 of in een groep (4-6 mensen), soms voelt 1-op-1 beter voor je, maar een groep die elkaar ondersteunt en hierdoor de beleving nog sterker maakt, kan natuurlijk ook heel mooi zijn. Juist al deze vrouwenkracht bij elkaar, elkaar dragen en versterken waar nodig en elkaar ook uitdagen om meer bij jezelf te mogen komen. 

In deze Rauwe bijeenkomst zullen we ons gaan richten op het contact maken met de kern van onze vrouwenkracht, het bekken. Op verschillende manieren zullen we gaan voelen wat dit ons kan brengen. Door middel van ademhaling, visualisatie en ondersteuning kun je helemaal bij dat oergevoel komen. Mits je het jezelf toestaat en je voorbij de schaamte kan gaan.

Het vuur in jou mag flink gaan branden en niet alleen in dat moment, maar zodat je er altijd naartoe kan als jij daar behoefte aan hebt.