Lomi Lomi Hapai (voor de zwangere vrouw)

Lomi Lomi Hapai is een werkvorm van het zonnige Hawaii welke in zijligging wordt uitgevoerd, waarbij de zwangere wordt ondersteund door kussens zodat zij zo comfortabel mogelijk is op tafel.

Tijdens een zwangerschap heb je fysiek en mentaal een hele belangrijke taak. Jezelf zo goed mogelijk voorbereiden op de geboorte van je kindje.

Fysiek betekent dat nogal wat. Je lichaam maakt plaats voor je groeiende kindje en zorgt er later in de zwangerschap voor dat er een soepelheid ontstaat in het bekken zodat je kindje makkelijker geboren kan worden.

Dit gaat vaak niet zomaar, je veranderende lichaam kan voor allerlei ongemakken zorgen en dan kan een zachte massage wat verlichting geven.

Ook mentaal kan een zwangerschap de nodige uitdagingen met zich mee brengen. Tijdens een massage kun je even helemaal ontspannen zodat je even tijd voor jezelf hebt. Als je kindje er eenmaal is, zal het waarschijnlijk even wat lastiger zijn om tijd voor jezelf in te plannen.

Een zwangerschapsmassage kan worden ontvangen vanaf 16 weken bij een ongecompliceerde zwangerschap en kan tot aan het einde van de zwangerschap worden ontvangen.