Mindfulness en meditatie

Mindfulness 

Ervaar jij veel stress in het dagelijks leven? Vind je geen goede balans tussen werk en privé of vind je het moeilijk jezelf als prioriteit te stellen?

Dan kan het wel eens goed zijn om Mindfulness te gaan integreren in je (dagelijks) leven.
Door fijne, bij jou passende oefeningen te doen op regelmatige basis, kun je jezelf weer meer in balans gaan voelen.

Hierbij kan ik je helpen. Er is een enorm aanbod aan Mindfulness oefeningen, maar waar begin je dan? Samen kunnen we gaan kijken wat bij jou past. Door in gesprek te gaan en oefeningen te proberen kom je er achter wat voor jou fijn is.

 

Dit kan in combinatie met lichaamswerk (massage laat je ook goed voelen hoe je lichaam zich voelt) of als losstaande les.

 

Zodra het weer mogelijk is, wil ik graag ook Mindfulness lessen gaan aanbieden.
Het liefst buiten, maar als er een leuke groep is, dan is op een leuke binnen locatie ook een optie. Wat ik vooral leuk zou vinden is een leuke groep voor ouder/kind Mindfulness.

Juist omdat kinderen van zichzelf al best Mindful zijn is het zo fijn om voor kinderen passende oefeningen te integreren in het leven van ouder en kind. Als kinderen regelmatig van dit soort oefeningen doen, kunnen ze zich beter in hun vel gaan voelen en ook rustiger door het leven gaan. Niet ieder kind is natuurlijk hetzelfde en een geschikte aanpak kan dan ook verschillen per kind.

Heeft u vragen over de werkwijze of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via