Mindfulness en meditatie

Mindfulness 

Ervaar jij veel stress in het dagelijks leven? Vind je geen goede balans tussen werk en privé of vind je het moeilijk jezelf als prioriteit te stellen?

Dan kan het wel eens goed zijn om Mindfulness te gaan integreren in je (dagelijks) leven.
Door fijne, bij jou passende oefeningen te doen op regelmatige basis, kun je jezelf weer meer in balans gaan voelen. Hierbij kan ik je helpen.
Hoe dan? Er is een enorm aanbod aan Mindfulness oefeningen, maar waar begin je dan?

1-op-1 Mindfulness sessies
Samen kunnen we gaan kijken wat bij jou past. Door in gesprek te gaan en oefeningen te proberen kom je er achter wat voor jou fijn is.

Groepslessen Mindfulness

Vanaf mei 2024 wil ik ook mindfulness in kleine groepen gaan aanbieden (4-6 personen) waarbij, aandacht, begeleiding en bewustwording belangrijke kernwoorden zijn. Samen met een groep kun je dan ervaren wat de diverse kanten van mindfulness voor jou kunnen betekenen en waar jij je het beste bij voelt. Je kunt hier uit pikken wat jij fijn vind en deze oefeningen in je dagelijks leven gaan integreren zodat je meer in ontspanning en vanuit flow kunt gaan leven en minder vanuit het moeten.

In deze lessen zal ik putten uit eigen ervaring en de kennis die ik elders heb opgedaan. Ik heb een cursus Mindfulness docent voor volwassenen en kinderen gevolgd bij Horizon Opleidingen, daarnaast heb ik een aantal jaar ervaring met Zenles bij Zen.nl Bergen op Zoom. Wat ook echt een aanrader is als je meer wil weten over Boeddhistische Zen Meditatie en de achtergrond daarvan. Ook ben ik bezig met een opleiding tot ademcoach bij MAHA Breathwork, waardoor ik je ook regelmatig mee zal nemen in de ademhaling, hierdoor leer je weer hoe belangrijk die ook alweer is.

 

De 1-op-1 sessies kunnen ook worden gecombineerd met lichaamswerk (massage laat je ook goed voelen hoe je lichaam zich voelt) of als losstaande les.


Heeft u vragen over de werkwijze of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via