Aan de Horizon!

Gepubliceerd op 15 augustus 2020 om 13:43

Aan de Horizon…

 

Als ik kijk naar wat er gaat gebeuren in de toekomst….

Wil ik kijken naar een heldere lucht waarin heel duidelijk te zien is hoe alles gaat lopen en dat alles mooi en duidelijk gaat zijn.

Maar….dat gaat momenteel niet zo goed…er zijn teveel grijze wolken aan de mooie blauwe hemel (soms gooit er iets buiten je controle roet in het eten), gelukkig ga ik me daardoor niet tegen laten houden. Ik ga voor een mooie toekomst, zonder vertroebelende wolken aan de horizon, met een mooie toekomst in het vooruitzicht.

Als je maar positief in het leven staat en je gedachten kracht geeft….dan komt vast alles goed…soms niet meteen, maar uiteindelijk wel.

Want…wat je echt wil, dat kun je ook, dat moet gewoon!

Net als andere jaren heb ik hele mooie plannen voor opleidingen en persoonlijke groei…ik zit nu eenmaal in die flow en niets houdt me tegen

Mijn eerste mooie vooruitzicht is Spanje…op een supermooie plek het mooiste lichaamswerk verder verdiepen (Lomi Lomi natuurlijk) en me onderdompelen in Aloha samen met de Ohana (onze Lomi familie). Magisch! Wat wil je nog meer?

Nou…genoeg!

Graag wil ik lekker werken, zonder zorgen, doen waar ik gelukkig van word! Heerlijk!

Nieuwe dingen leren, mezelf blijven uitdagen, mijn liefde delen, de natuur in, boeken lezen, in de keuken bezig zijn, met eten of andere zaken (allerlei verzorgingsproducten in elkaar draaien).

Dus mag ik in het nieuwe schooljaar nog even de opleiding Sportmassage van vorig schooljaar afronden. Ook mag ik voorlopig gaan genieten van de 3-jarige opleiding Energetisch Massagetherapeut bij Horizon Opleidingen. Daar heb ik wel enorm veel zin in!

Nu blijft het in balans blijven wel een dingetje natuurlijk, het is ook best weer een uitdaging om alles te combineren, kindjes, studie, werken, leuke dingen doen….balans is dan soms ver te zoeken.
Dus probeer ik zoveel mogelijk om mijn (meditatie)kussen te gaan zitten en even gewoon te zijn.
Dat geeft rust en zo kan ik de dag beter beginnen en afsluiten en de onrust die ik tegenkom kan ik beter aan.

Ook plan in drukke tijden zo vaak mogelijk een fijne massage voor mezelf, onderhoud enzo…even opladen bij een fijne collega op de tafel….zo nodig!

Hiervoor heb ik wel eens een schop onder mijn kont nodig, die moet ik mezelf regelmatig geven. Anders loop ik mezelf voorbij, daar heb ik niets aan…en iemand anders doet het niet.
Het leven is een feestje, maar je moet het wel zelf maken!

Dus, heb ik mezelf weer een doel gesteld, misschien een beetje ambitieus, maar….het moet lukken!
Sparen voor een mooie reis naar Hawai’i, met onze leraar (Ricardo van Vida Vital) en een deel van de Ohana. Leren, proeven, meemaken, voelen, nog meer leren, I love it!

Het duurt nog even, maar je kan niet vroeg genoeg beginnen met sparen. Al mijn fooien gaan voortaan in  de Hawai’i pot

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.