Wellnessmassage

 

 

Massage op Maat

Een voor jou samengestelde massage gericht op ontspanning. Mijn massages zitten vol met aandacht voor jou en jouw lichaam, elke massage wordt afgestemd op degene die voor me zit. Het is jouw tijd, jouw lichaam en jouw klacht/pijn/wens. In het gesprek voorafgaand aan de behandeling wordt duidelijk wat je nodig hebt en wat de wensen zijn. Zo kunnen we samen tot het beste resultaat komen. Ontspanning is natuurlijk erg belangrijk voor herstel na inspanning of voor preventie bij stressklachten, maar in deze behandeling kunnen ook klachten worden behandeld of er kan extra aandacht uitgaan naar de plaatsen waar u dat nodig heeft. 
Bijvoorbeeld door te combineren met een hoofdmassage of een voetmassage.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er nog meer speelt waar je uiteindelijk wellicht nog massagetherapie bij nodig om tot de kern te komen en de oorzaak van de klachten te achterhalen zodat deze kan worden aangepakt. Samen kunnen we dan naar de klacht kijken vanuit een holistische visie, dit schijnt weer nieuw licht op de oorzaak, zodat daar aan kan worden gewerkt in plaats van te doen aan symptoombestrijding. 

Deze behandeling kan 60, 90 of 120 minuten duren.

 

Klassieke Massage 

Een klassieke massage richt zich op de verschillende spiergroepen en heeft dus ook effect op de behandelde spiergroepen en het omliggende weefsel. Een klassieke massage komt het meest overeen met sportmassage, maar kan ook heel therapeutisch worden ingezet. Het ligt hierbij heel erg aan de intentie van de ontvanger.
Deze behandeling kan worden geboekt vanaf 30 min. 

 

Hotstone massage

  • Een Hotstone massage wordt uitgevoerd met verwarmde basaltstenen. Door de warmte van de stenen worden de spieren verwarmd voor en tijdens de massage. Er wordt gewerkt met het leggen van de stenen (stenen zijn daarbij niet in direct contact met de huid) zodat de warmte op deze plekken kan inwerken. Terwijl de stenen op de rug liggen om warmte af te geven zal ik met andere stenen de benen en armen gaan masseren.
  • Deze vorm van ontspanning is vooral erg fijn als het buiten koud is of als je gevoelig bent voor koude.
  • Mocht er onverhoopt een plaatselijke contra-indicatie zijn (zoals spataderen of kleine wondjes) dan kan ik u daarvoor in de plaats een aanvulling aanbieden, zoals een handmassage of een gelaats- of hoofdmassage.
  • Als het boven de 26ºC wordt er geen hotstone massage meer uitgevoerd, eventueel kunnen er wel coldstones gebruikt worden voor afkoeling van het lichaam.

Een hotstone behandeling van 60 minuten kunt u al ervaren voor  65,-