Mooi samen!

Gepubliceerd op 4 mei 2019 om 21:54

Samen, samen is alles leuker, delen is nu eenmaal fijn.

De mineralen/gesteenten op bovenstaande foto zijn op zichzelf al heel mooi, maar alles bij elkaar is nog veel mooier. Zo is dat met alles wat samen gebeurt, je versterkt elkaars goede punten en leert van elkaar op gebieden die nog verbetering kunnen gebruiken. Win Win…

Toen er wat mooie samenwerkingen op mijn pad kwamen zei ik daar geen “Nee” tegen.

Eerst een hele fijne dame waarbij is zelf meerdere malen in de stoel heb gezeten voor hypnotherapie, Sandra Bakker. Zij is naast hypnotherapeut ook gewichtsconsulente en is met Fit en Slank bezig om cursussen in Bergen op Zoom te gaan geven waarbij je zelf kunt leren hoe je een gezonde maaltijd kunt bereiden zonder al teveel moeite, maar wel gezond (er is nog plek!).

De cursisten van Sandra krijgen een leuk presentje mee, met onder andere een kortingsbon van 10,- voor een massage bij LunaNova Massage & Kruidengeneeskunde.

Daarnaast ga ik vanaf 9 mei 2019 op maandag en/of donderdag massages geven bij Wellbeing De Rooy in de Melkfabriek in Bergen op Zoom (boeken werkt dan hetzelfde als bij Linda). Samen met Linda zijn er erg veel leuke ideeën die gaandeweg nog verder zullen worden uitgewerkt. Het is leuk en spannend om te ervaren dat er zoveel leuke mogelijkheden opborrelen, heerlijk!

Natuurlijk ben ik ook nog te vinden op mijn eigen werkplek voor LunaNova Massage & Kruidengeneeskunde.

Ook nog een leuk nieuwtje is een plekje bij KWEEK Concept Store waar LunaNova Kruidenthee zal gaan verkopen per 1 juni. De door mij samengestelde thee kan dan daar worden gekocht, samen met eventuele andere benodigdheden (filters en dergelijke).

Maar ook kan er “Custom” thee worden besteld. Heb je bijvoorbeeld een klacht waarbij ik zou kunnen helpen met het samenstellen van een specifieke thee, of wil je gewoon graag een lekkere kruidenthee op jouw smaak gemaakt. Dat kan! Regel ik voor je…

En wat denk je van workshops over het bereiden van de verschillende toepassingen van kruiden, superleuk om te doen (bijvoorbeeld met vriendinnen of gewoon lekker voor jezelf). 

Het gaat dan bijvoorbeeld om het zelf samenstellen van kruidenthee en wat daarbij komt kijken of het zelf maken van verzorgingsproducten (maskers/crème/bodybutter), EHBO met kruiden en etherische olie etc.

De inspiratie vloeit aan alle kanten en nieuwe ideeën blijven komen, nu alles nog in goede banen leiden en uitwerken. Dit wordt nog even hard werken, maar dan heb je ook wat. Zin in!

Tussendoor moet er ook nog een examen worden voorbereid. Zo werken we als klasgenoten veel samen om elkaar te helpen met de voorbereidingen op dit examen in juni. De theorie is afgerond, dus nu hard werken aan de praktijk. Hartstikke fijn om samen te kunnen oefenen en elkaar waar nodig aan te vullen met fijne technieken. En ook nog eens massages te ontvangen. Trots op onze leuke klas, toppertjes zijn jullie!

Leuk toch! Al deze samenwerkingen? Ik word er blij van!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.