Groei! Groei! Groei!

Gepubliceerd op 16 juli 2019 om 23:43

Op deze avond van de volle maan begin ik maar weer eens aan een blog. Steeds had ik zoveel te vertellen dat ik niet wist waar ik moest beginnen. Mijn hoofd liep over van enthousiasme en daardoor val ik nogal eens stil…Want…waar te beginnen.

Groeien en ontwikkelen staat centraal in mijn leven, dat heeft het altijd al gedaan, maar de laatste jaren heb ik het erg druk gehad met kleine mensjes laten groeien. Daardoor is mijn eigen groei wat achtergebleven of stil blijven staan. Mijn hoofd wil zoveel maar het komt er niet uit.

Nu zit ik alweer in een tijd van flow, van tijd voor mezelf creëren, ook al is dat soms lastig te combineren met het gezinsleven.

De ene dag gaat het dus ook beter dan de andere dag. Maar vooruitgang is er nog steeds…en daar ben ik toch zo ontzettend blij mee.

Nu ben ik even aan het genieten van een heerlijke tijd met het gezin en heb ik zelfs nog wel eens tijd voor het een en ander rondom mijn praktijk. Heerlijk toch!

Zo heb ik vorige week de foto’s binnen gekregen van de fotoshoot door mijn lieve nicht Thamara (van Putsies te Etten Leur), die prachtige foto’s maakt. Zij kwam met haar dochter Julia naar me toe om samen mooie foto’s te maken voor mijn praktijk. Die ik dus weer kan gebruiken voor allerlei promotionele acties.

Dus, heb ik afgelopen week meteen maar wat nieuwe foto’s op de website toegevoegd en wat andere aanpassingen gedaan. Heerlijk om hiermee bezig te zijn, weer een stap in de goede richting.

Ook heb ik mijn tijd benut om wat bij te lezen in 1 van de 10 boeken die normaal op mijn nachtkastje staan om te lezen. Lezen is geweldig, informatie opnemen als een malle en inzichten opdoen.

Gisteren en vandaag heb ik ook een inspirerend webinar gevolgd van een heel inspirerende man die een heel mooie methode heeft ontwikkeld. Aangezien ik nu al met tijdgebrek zit en de cashflow ook nog niet zodanig is dat ik even een berg geld neer kan leggen voor deze studie, laat ik deze nog heel even voor wat het is, en hoop ik dat er in de toekomst nog een opleidingstraject van hem komt.
Het zou mooi zijn als ik dat mee zou kunnen pikken, dan zou ik echt mensen kunnen gaan helpen met pijnklachten. Hoe fijn zou dat zijn!

Tussendoor heb ik nog wel wat cursussen staan waar ik enorm veel zin in heb. Eerst mag ik een cursus volgen AHA-massage voor mensen met ADHD-HSP en Autisme, daarna kindermassage (voor thuis ook erg handig) en waar ik misschien nog wel het meest enthousiast over ben, de cursus Lomi Lomi door Ricardo Balkhoven bij Feliz 08 Opleidingen. 4 dagen (nog meer) Lomi Lomi leren van een van de beste leraren op dat gebied!

Wel heb ik deze week ingeschreven voor de opleiding Sportmassage, daarmee begin ik in september. Hiermee kan ik alweer veel meer mensen voorzien van de gewenste massage dan met de Wellnessmassages die ik nu kan bieden. En hiermee kan ik Linda (van Wellbeing De Rooy) ook beter ondersteunen door klanten van haar over te nemen als dat nodig is. Ook heel erg fijn.

In oktober begint dan eindelijk de studie Medische Basiskennis, die ik eigenlijk 10 jaar geleden al wilde doen. Hiermee til ik de kennis van het menselijk lichaam naar een hoger level.

Al met al ga ik deze zomer nog maar eens genieten van de kids en voorbereiden op een druk schooljaar wat ik hopelijk mag combineren met het geven van heel veel fijne massages voor fijne mensen die wat ontspanning kunnen gebruiken. Ik kijk er naar uit!

Groei en bloei!

Reactie plaatsen

Reacties

Thamara Puts
5 jaar geleden

Lief nichtje, wat ben ik trots op jou en hoe je alles doet zo met je gezinnetje om je heen. En wat lief dat je reclame maakt hier voor mij. Heerlijk leergierig en nooit zin om stil te staan, dat zit denk ik in de Puts genen. Succes met de groei! Xxx

Cor Puts
5 jaar geleden

Heel goed bezig Joyce! Wat een leuke vlog heb je hier
Liesbeth en je vader zijn supertrots op je!!
Maar nu eerst maar genieten van jullie vakantie

Anja
5 jaar geleden

Wat n mooie blog Joyce
Ga ik toch even zeggen hoe vreselijk trots op je ben!!🤗
dat je schrijft dat je wat stil stond tussen 3 kindjes baren door...ik kom niet meer bij🤗ik kreeg nog niet de helft van jouw groei voor elkaar in die periode!!
Je mag je absoluut op juiste Waarde schatten hoor!
Veelbelovende vibe waar je inzit..kan niet wachten
Waar dit allemaal naar toe gaat!!
Dikke kus💋💋 fijne vakantie!