Rollercoaster!

Gepubliceerd op 10 september 2019 om 12:57

Rollercoaster!

Een rollercoaster…vorige week zat ik met mijn zoon in de Python, niet zo bijzonder misschien, maar voor mij wel. Achtbanen die over de kop gaan zijn niet voor mij…ik was pas 2 keer eerder in de Python geweest, terwijl ik toch echt heel vaak De Efteling heb bezocht. Maar…zoonlief is nu 6 jaar en 120 cm, dus mag hij in de (meeste) achtbanen! Hij is zoooo blij daarmee…dus mama bangerik ging maar mee.

Misschien is dit gewoon ook symbolisch voor mijn leven op het moment…want een rollercoaster…dat is waar ik momenteel in lijk te zitten. Alles gaat snel, het is veel en mijn hoofd verzint sneller dan mijn handen kunnen werken. I love it!

De ideeën schudt ik uit mijn mouw, nu nog vormgeven en zien te financieren…lastig. Joyce, je kan niet alles tegelijk! Dat is wat ik mezelf regelmatig moet vertellen.

Dus soms moet ik even gaan zitten…en niets doen, ja, ademen, heel diep en rustig, proberen mezelf en mijn ideeën weer op de rit te krijgen, terug op die rails van de achtbaan.

Nadat Social Deal bij me langs was geweest en ik akkoord had gegeven om een deal te posten via hun marketingmedium ging het allemaal heel snel, veel sneller dan ik had gedacht.

Nadat mijn deal was geplaatst was deze binnen 2 dagen(!) uitverkocht, 100 massages in 2 dagen verkocht. De aardige meneer van Social Deal had wel zoiets gezegd; “ik denk wel dat je uitverkoopt hoor”…toen was ik nog heel sceptisch.

Na die eerste 100 wilden ze er graag nog een aantal bij doen…geen 100 meer hoor, dat is teveel, 50 dan en voor een iets hogere prijs.

Dus nu ben ik heel druk aan het masseren om alle klanten te bedienen, heel leuk en afwisselend, daar leer je van!

Ik weet dat veel collega’s sceptisch zijn over het inzetten van Social Deal of andere soortgelijke mediums, maar ik denk dat het voor mij een hele goede zet is geweest. Mensen moeten toch eerst ervaren wat je doet en of het klikt met een masseur, het gaat toch ook om een stukje vertrouwen.
Dit hoop ik mijn klanten dus ook te kunnen bieden, het vertrouwen dat ze bij mij in goede handen zijn en dat ze gerust kunnen gaan liggen en relaxen.

Bij velen lukt dat ook, gelukkig hebben er al een aantal klanten meteen een nieuwe afspraak gemaakt, daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Ze vertrouwen hun lichaam toe aan mij, dat vind ik een hele eer!

Naast al die massages probeer ik nu ook een nieuwe website te maken voor de verkoop, zodat mijn massage/kruidengeneeskunde website niet te rommelig gaat worden en dat ik er wellicht ook een leuke webshop aan kan koppelen. Ook moet KWEEK nog bevoorraad blijven, dus thee maken en inpakken, stenen wegen en prijzen en cadeau pakketjes verzinnen (december komt eraan!).

Ook ben ik druk bezig met zelf in ontwikkeling blijven door het volgen van cursussen en het onderzoeken waar nu echt mijn hart ligt, dat is natuurlijk superbelangrijk, want ik ga niet zomaar meer iets doen waar ik niet achter sta.

 

De laatste tijd ben ik bezig geweest met kindermassage leren, aanraking is een eerste levensbehoefte en veel kinderen hebben last van de vele prikkels uit te omgeving. Mijn eigen kids zijn nu mijn proefklanten, zij mogen de eerste massages ondergaan en vinden het heerlijk. Onze middelste wil elke avond even haar eigen tijd en een korte “massage” met zelfgemaakte olie, speciaal voor haar.

Omdat ze de middelste is heeft ze nooit echt tijd voor haar alleen gehad, dit is ons momentje samen, heerlijk vindt ze dat.

Bij de kindermassages is het de bedoeling om eerst een gesprekje te hebben met de ouders (zonder kind) en de keer daarna een massage sessie te doen (de ouder blijft erbij natuurlijk). Eerst wil ik een vertrouwensband opbouwen met het kind, er wordt eerst even geknutseld. Een schatkistje versieren mogen ze dan, daar kunnen ze iedere keer als ze daarna komen iets voor uitzoeken om aan het schatkistje toe te voegen. Het wordt echt iets voor het kind zelf.

Daarna volgt de massage, waarbij het kind mag aangeven waar de behoefte ligt op dat moment, voeten, rug, handen, met kleding of met olie op de huid. Het kind is op dat moment de kapitein en mag volledig bepalen (aan de hand van pictogrammen) hoe de massage wordt ingedeeld. Welk kind wil dat nou niet?

Daarnaast kunnen de ouders meekijken en zullen ze ook worden betrokken bij de massage, zodat deze thuis op de bank na een drukke dag school, of voor het slapen gaan (of wanneer dan ook) ook door de ouder(s) kan worden gedaan.

Tussendoor heb ik nog even rust van de rollercoaster terwijl de jongste slaapt en de rest op school is…even lekker van me af schrijven, dat werkt therapeutisch 😉

Reactie plaatsen

Reacties

Anja
5 jaar geleden

Vrouw vrouw vrouw
Wat héb ik een bewondering voor jouw !!!
Ongelooflijke Spirit!!!
Tijd om nu naar de juiste waarde beloont te worden!! Zet m op Putske😘💕

Cor
5 jaar geleden

Wat een mooi verhaal Joyce!
Je staat (en stond) stevig in je schoenen, weet van aanpakken en bent leergierig, en kijk eens waar je dat nu gebracht heeft , fantastisch toch!
En dat van die Phyton herken ik wel
Trots op je mijn allerliefste dochter!